NOVINKA!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.01.2019
Navýšení cen dopravy
Vážení zákazníci, od 7.1.2019 navyšujeme ceny poštovného z důvodu zvýšení cen přeprvních společností. Nyní budou ceny následující: Klasický balík P... číst celé
17.05.2018
OBCHODNÍ PODMÍNKY
obchodní společnosti Enatruck s.r.o. se sídlem Jablunkovská 853/46, 737 01  Český těšín identifikační číslo: 27855104 zapsané v obchodním rejstříku... číst celé
13.08.2007
Věrnostní program
Vážení zákazníci,  připravili jsme pro Vás věrnostní slevový program. Zaregistrováním do našeho e-shopu enatruck.cz získáváte automaticky zákaznickou... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Facebook

Překladač
 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti enatruck.s.r.o. , se sídlem Jablunkovská 853/46, 737 01  Český těšín, IČ : 27855104, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 31803. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Rychlý kontakt

Andrzej Brudny - vedoucí pobočky, obchod / mob. tel. 00420 773 952 980  / email: andrzej.brudny@enaltd.com

Tomáš Kiša- objednávky, obchod, fakturace / mob. tel. 00420 773 952 975

Daniel Suchanek - obchodní zástupce / mob. tel. 00420 773 952 978 

Kateřina Glaicová - objednávky, fakturace / mob. tel. 00420 773 952 332 

Radomir Marčan - poptávky, obchod / mob. tel. 00420 608 878 327  

Krzysztof Waszek - logistika, servis, reklamace / mob. tel. 00420 774 425 444

Jiří Tureček - logistika, servis, reklamace / mob. tel. 00420 774 438 115

Facebook
 
Partneři

Kontakt
Logo
Enatruck s.r.o.
Infolinka
Infolinka
8:00- 16:30
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.