Hlavní strana Pošlete poptávku +420 558 711 251 po- pá 8:00- 16:00 Obchodní podmínky
Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ANKETA

Je pro vás eshop přehledný?

Perfektně 0% Ano, ale chce to zlepšit 0% Nemnoho 0% Vůbec 0%

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 3 262,00 Kč (118,62 €)
naše cena 2 750,00 Kč (100,00 €)
naše cena 594,00 Kč (21,60 €)

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 5 775,00 Kč (210,00 €)
naše cena 4 833,03 Kč (175,75 €)
naše cena 4 300,00 Kč (156,37 €)

KONTAKTY

Enatruck s.r.o.
Jablunkovská 853/46
737 01 Český Těšín
tel: +420 558 711 251
napište nám

NOVINKY

arr3 Pro více infromací nás prosím kontaktujte na telefonu.... arr3OBCHODNÍ PODMÍNKYobchodní společnosti Enatruck s.r.o. se sídlem Jablunkovská 853/46, 737 01  Český... arr3Věrnostní programVážení zákazníci,  připravili jsme pro Vás věrnostní slevový program. Zaregistrováním do našeho...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti enatruck.s.r.o. , se sídlem Jablunkovská 853/46, 737 01  Český těšín, IČ : 27855104, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 31803. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura WOXO impressions s.r.o. sídlem nábřeží míru 42, 737 01, Český Těšín

       

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů